9 Nisan 2010 Cuma

ONDAN ŞİKAYET..BUNDAN ŞİKAYET..


Marketteki kadın bas bas bağırıyor "Sizi şikayet edeceğim" diyordu.
Televizyonda bir Amerikan filminde herkes herkesi birilerine şikayet ediyor. Bankaya gidiyorsun biri elindeki numara kağıdına aldırış etmeden sıranın kendinde olduğunu savunup Benden sonra gelenin numarası benim önümde olamaz" şikayet edeceğim diyor.
Okulda öğretmen "Çocuğunuz sınıfta çok konuşuyor" diye şikayet ediyor.
Başbakan muhalefeti halka şikayet ediyor, Muhalefet milletvekilini başbakana şikayet ediyor. Anne çocuğunu babaya şikayet ediyor (okulda çok konuşmuş ya)
Bu sıkıntılı konulardan uzaklaşıp komik şikayetlere ne dersiniz?

Samsun'da oturan emekli öğretmen Notere imzalattığı rüyasının, 5 yıl sonra bir kola firması tarafından reklam filmi yapıldığı iddiası ile "Rüyalarımı çaldılar" diyerek dava açmış.

Erzincan'da bir ev hanımı buzdolabım iyi soğutmuyor diye firmayı şikayet etmiş. Araştırdıklarında kadının sıcak havalarda buzdolabının raflarını çıkarıp içine oturduğu meydana çıkmış. Kapısı açık kalan buzdolabının kompresörü bozulmuş.

Elazığ'ın Maden ilçesinde mağarada oturan bir vatandaş, aşırı sıcaklardan bunalarak klima almış. Mağarada elektrik bulunmaması sebebiyle dışarıdan kaçak elektrik çekmiş. Yetersiz olan elektrik klimanın performansını bozunca tüketici, klimanın randımanı düşük diye şikayette bulunmuş.

New Jersey'den bir adam "Her şeyin listesini yapıyor. Alınacak şeyler, yapılacak işler, aranacak insanlar. Bir şey listede yoksa ona yaptırmamın imkanı yok" diye karısını polise şikayet etmiş.

Dudullu'dan polise gelen bir şikayet de "taksi durağının yanında bir tabela var her geçişimde kafamı çarpıyorum gelin o tabelayı kaldırın" olmuş.

Sağlık bakanlığının şikayet hattına gelen telefonlardan;"Besin zehirlenmesinden şüphelendiğim için zehir danışma hattını aradım fakat, bol sıvı almamı ve bir sağlık kuruluşuna başvurmamı söylediler. Zehir Danışma Hattının görevini yapmadığını düşünüyorum."

Çorum'dan bir şikayetçi; "Aile birliği kurulurken, daha sağlıklı toplum yetişmesi adına eşlerin sınava tabii tutularak evlenmesini istiyorum."
...
Temel doktora şikayet ediyordu. -Doktor bey hafızam çok zayıf herşeyi unutuyorum.
-Ne zamandan beri?
-Ne ne zamandan beri...

2 yorum:

eymenerdogan dedi ki...

boşuna dememişler ' yurdum insanı ' diye :) .. nerde bir garip davranış varsa altından bir Türk çıkması kadar dogal bır sey olamaz herhalde :) .. yazının sonundakı fıkrada yazıya dokunaklı olmus :) .. paylastıgınız yazı ıcın tesekkur ederım Selma teyze ..

selma dedi ki...

Sapanca'ya sevgiler..
Teşekkürler.