7 Aralık 2010 Salı

ÖF


Sizi bilmem ama ne zaman televizyonu açsam, gazeteye baksam iç karartıcı haberler, tartışmalar ile karşılaşmaktan içim sıkıldı.
Politikacılar birbirlerini "Namertlikle, yalancılıkla" suçluyorlar. 
Gazeteciler televizyon kanallarında ya da gazetedeki köşelerinde birbirlerine demediklerini bırakmıyor.
Sanatçılar birbirlerini yeteneksizlikle suçluyor.
Kadın eşini, adam sevgilisini öldürüyor.
Trafik kazaları almış başını gidiyor.
Öfff..
Sıkıldım.

Gelin değişik bazı  haberlere göz atalım.
Göteborg yakınlarında bir köyde 130 yıldır görülmeyen dev Ringa balığı yakalanmış. ( Bu haber İsveç'te bir gazetenin baş sayfasında yer alıyor.)
Avusturalya'da yaşaya bayan Turner'ın Yüksek Lisans yapması gazetelere konu oldu. Bayan Turner'in basında yer almasının nedeni Dünyanın Yüksek Lisans yapan en yaşlı kadını olması. Süper ninenin yaşı 94.
Asya ülkesi Maynamar'da hırsızlar uzun saçlı kadınların kabusu olmuş. Otobüslerde fark edilmeden kesilen saçlar yüksek fiyatlarla perukçulara satılıyormuş.

Sen Diago'da hırsızlık yaparken yakalanan bir kadın polislere eğer kendisini bırakmazlarsa nefesini tutarak kendini boğacağını söylemiş. Polisler isteğini yerine getirmeyince ölene kadar nefesini tutmuş.
Meksika gazetelerine çıkan bir habere göre Sağlıklı Yaşam Merkezi sahibi bey, vasiyetine mezarlığın sigara içilmeyen bölümünde gömülmesini ekletmek istemiş. Böyle bir bölüm olmadığını duyunca eyalet görevlilerini dava etmiş.
Amerika'da adamın biri süpermarkete girmiş ve aldıklarını bin dolar ile ödemek isteyince yakayı ele vermiş. Polislerin tutukladığı kalpazan 1969 yılından bu yana Amerikan dolarındaki en yüksek paranın 100 dolar olduğunu unutmuş.
İrlanda Belfast'ta yapılan yemek festivalinde domates kılığına giren Belediye başkanı bir kadının üzerinden atlamak isterken kadının üzerine düşerek yaralanmasına neden olduğu için tazminat davasıyla karşı karşıya kalmış.
İngiltere'de Hukuk fakültesi öğrencisi eşcinsel genç, telefon bankacılığı ile hesaplarını kontrol etmek istemiş. Görevlinin sesini erkeğe benzetmemesi yüzünden işlemi yapılmadığı gibi hesabının dondurulduğunu öğrenmiş.
Aşağılandığını ve ayırıma uğradığını düşünen İngiliz eşcinsel bankanın resmi özürde bulunması için mahkemeye başvurmuş.
Son haber bizden olsun.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Elinize sağlık. Güzel ve neşeli bir yazı olmuş. Bir tanesi hariç: mezarlık hakkında dava açan adam. Ne kadar dava açılır oldu dünyada. Her şeye dava açıyoruz. Bu işleri avukatlar mı yönlendiriyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Bir de bu konuda bir yazı yazarsınız diye bekliyorum: HAYDI DAVA AÇALIM.

lalin.askin dedi ki...

Bir kaç komik haber de benden:

-Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesi’nde kamyon sürücüsü Mehmet Yıldız, 28 yıl önce hayalini kurup alamadığı kamyonun markasını kızına ad olarak verdi.

-Arı sokmasına allerjisi olan dayımız sigara ve çay içerkene birde okeye dönerkene sokan arının umrunda olmayıp okeye döneceğim diye orada can veriyor

-Yer karabük demir çelik fabrikası... bir işçi 600tonluk press makinesinin altından emekleyerek geçip 2450 santigratlık fırından sigara yakmak istedi ve öldü..

-Yer E-5 Otoyolu
Kazadan sonra çağırılan ambulans yaralının suratının tam üstüne park edince yaralı öldü

-Yer Erzurum
Berber müsteriyi rahatlatmak için boynunu sallarken adam öldü....

-Yer Esenler Karate Salonu
Medya için kafasında mermer kırdırmaya çalışırken sadece mermer kırılmadı....

-Boğazına sinek kaçan bebeğin ağızına detan sıkan anne çocunu istemeden öldürdü

-İzmir 'de bir otobanda ceketinden rüzgar girmesin diye ters giyen adam motorsiklet kazası geçirdi ve yolda yardımseverler!!! adamın boynu kırıldı diye boynunu ters çevirdiler...

-Yer : Hatay
Bunalıma giren işsiz bir adam intihar etmek için inşaat halinde bir apartmanın tepesine çıkıyor.Polisler zar zor adamı ikna edip aşağı indirirken bina çöküyor.Adam ve 3 polis olay yerinde can veriyor...

-Tüpün gaz kaçırdığını düşünen adam çakmakla kaçak var mı diye kontrol ediyor eh gerisi malum...

-New York'ta 5'inci caddede bir adama arac hafifce carpti. Adama birsey olmamisti.. Soforle konustu ve kalkacakken olayi goren biri yanina gelerek kalkmazsa sigortadan para alabilecegini soyleyince yeniden aracin onune yatti. Arac surucusu ise adamin gittigini dusunerek gaza basti ve adam öldü...

-Romollo Ribaldo issizdi. Pisa kentinde oturan 42 yasindaki bu italyan birgun tabanca ile intihar etmeye hazirlandi.Esi onu engellemek icin dil
doktu..Sonunda Romolo aglamaya basladi ve intihardan vazgecip silahini yere firlatti. Ates alan tabancadan cikan mermi esine isabet etti ve esi öldü...

-İki kardeş evlerini taşıyacaklar ve doğal olarak hurdaları da götürmeleri gerekiyo.. büyük kardeş üçüncü kattan hurdaları atıyo küçüğü de aşağıdan tutuyo...sıra buzdolabına geliyo ve abi hiç düşünmeden buzdolabını aşağı sallıyo...tabi kardeş de tutmak için altına giriyo..işin komik tarafı da kardeşin hastanede verdiği demeç...gazete küpüründe ayağı falan kırık yüzü gözü sargı içinde bi adam görülüyo ve eleman aynen şunu söylemiş: abim çok hızlı attı tutamadım.

Sevgiyle kalın ;)))

selma dedi ki...

teşekkürler şölencim