23 Mart 2010 Salı

FATURALI MI KONTÖRLÜ MÜ ?

Bundan iki ay önce, faturalı hattımı kontörlüye çevirdiğimde her hey çabucak  olacak sanıyordum, yanılmışım. Faturalı hattımda son aylarda ödediğim paraların toplamıyla turkcell'e ortak olma ihtimalim bile doğabilirdi..Bir aylık sabit ödemem gereken ücreti hiç ödemediğim gibi, tahmin ettiğim faturanın en az iki katını ödedim aylarca.. Sorup soruşturdum. Meğer ben iki ayrı tarifeden yararlanıyormuşum ve benim bundan haberim yok.
Normalde bir tarifeniz varsa diğeri otomatik olarak iptal edilir diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
iptal işlerini internetten hiç denemeyin.Telefon en iyi çözüm..fakat onun için de sabırlı olmanız gerekiyor çünkü telesekreterle olan konuşma çabalarınız komedi dizilerini aratmıyor.Telesekreter size sürekli bir tuşa basmanız gerektiğini hatırlatıyor ve bir süre sonra tuş manyağı haline geliyorsunuz..Sanırım istenen de o.. Sıkılıp iptal işini bırakın.. Her neyse Camel Trophy'ye katılsanız daha az enerji harcayacağınızdan eminim..
Yaklaşık bir on dakika sonra adını özellikle anlamayalım diye yuvarlayarak konuşan müşteri servisindeki bayan veya bey' Nasıl yardımcı olabilirim' diyor...
Sağolsun yardımcı da oluyor.. Artık bu kadar mücadelenin sonunda oh be diyorsunuz..
Keşke demeseniz..
Kontörlüye geçtiğiniz ay faturalı tarifenizi bir gün geçirmiş bile olsanız hem kontör parası hem de konuşmadığınız bir aylık faturalı tarifeyi ödüyorsunuz..
Biz kadınların altıncı hissi kuvvetlidir..
Gelin bir gayret gösterelim telepati ile anlaşmak için çalışalım.. Biz başarırız eminim..
Telefonlara verdiğimiz para ile vitrinde gördüğümüz fıstık yeşili kazağı alabiliriz, ya da bir ay boyunca komşu fırında kahvaltıları bedavaya getirebiliriz..
Ne dersiniz?

Hiç yorum yok: